‘Jamsessie’ in Sloterpark met echte jam.

Auteur: Juriaan Otto
1 Fan
Jamsessie I wie, wat, wanneer, waar Bij de braambosjes plukken ze er vrolijk op los en ze komen met een flinke buit terug. Alles in de pan, suiker erbij, even koken, roeren en smullen maar van je beschuitje met zelfgemaakte jam!

Het is dinsdag 17 augustus en de kids van NSO Gilles de Geus zijn naar het Sloterpark gekomen.
Ze komen voor een dagje in de natuur waarbij ze zelf Jam maken.

William en Michiel ontvangen de groep waarna de kids met een beker op weg gaan naar het ‘wilde land’. Onderweg leren ze al een van de gevaren uit de natuur kennen via een te intiem contact met de brandnetel. Gelukkig helpt het sap uit een blaadje van de hondsdraf snel tegen de pijn.
Er is heel wat te zien onderweg en de kinderen vragen honderduit. “Kun je deze bessen eten?” en “Wat is dit?” wijzend op een gewonde naaktslak.

Jamsessie III wie, wat, wanneer, waar roeren

Jamsessie II wie, wat, wanneer, waar roeren