De eerste redactievergadering een feit

Auteur: Juriaan Otto
1 Fan

Vrijdag 2 april vond bij Stichting de Brug de eerste redactievergadering van het Geheugen Van West plaats.

Redactiefoto De redactie van het Geheugen van West. Stichting de Brug, Aalbersestraat 248a, Geuzenveld Slotermeer.
Van links naar rechts: Cor van Drongelen, Frans Theuns, René Antonijsz, Juriaan Otto en Tiny Snoek.

Het moest er een keer van komen en op vrijdagochtend 2 april was het zover. Voor het eerst kwam de redactie van het Geheugen van West bijeen. Sommige van de aanwezigen hadden elkaar tot dat moment nog nooit ontmoet.
Het is de bedoeling dat de redactie - die overigens nog zal moeten worden uitgebreid met meer schrijvers en redacteuren - wekelijks één keer samenkomt. Dat zal gebeuren bij Stichting de Brug, waar inmiddels ook een negental computers is geplaatst. Welke dag voor deze redactievergadering zal worden gebruikt, is nog onduidelijk.
Meer informatie volgt later.

Muurplaat Stichting de Brug Muurplaat Stichting de Brug wie, wat, wanneer, waar