‘Week van de Verkiezingen’ bij Resto VanHarte Nieuw-West

Maandag 3 september: vrolijke verkiezingsavond

1 Fan

Alle Resto’s van VanHarte staan de eerste week van september in het teken van de landelijke verkiezingen onder het motto: Laat je stem gelden! Het worden vrolijke avonden met een politieke ‘Petje op Petje af’ quiz en een politicus van de kieslijst die met de zaal in debat gaat. Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden voor weinig geld. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Laat je stem gelden! met Tiers Bakker
Maandag 3 september besteedt Resto VanHarte Amsterdam Nieuw-West aandacht aan de verkiezingen. De avond begint met een filmpje over waarom het belangrijk is om naar de stembus te gaan. Daarna is het woord aan Tiers Bakker, nummer 25 op de SP-kieslijst, tevens deelraadslid Amsterdam-Oost. Tiers Bakker houdt een kort praatje en beantwoordt vragen uit de zaal. Na het hoofdgerecht volgt een ‘Petje op Petje af’ quiz met vragen over de Tweede Kamer en een prijs voor de winnaar. Aan het eind van de avond krijgt iedereen de Verkiezingskrant mee. Het programma is samengesteld met ProDemos, de organisatie die ondermeer de StemWijzer ontwikkelde.

Kom mee-eten bij Resto VanHarte
Iedereen is van harte welkom op deze verkiezingsavond op maandag 3 september vanaf 17.30 uur bij Resto VanHarte Amsterdam Nieuw-West. Graag van tevoren reserveren via het gratis telefoonnummer 0800-0151. Deze lijn is bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur. Reserveren kan vanaf tien dagen van tevoren. Resto VanHarte Nieuw-West is iedere maandag en woensdag geopend in de Serre aan de Pieter Calandlaan 258a. Zie ook http://www.restovanharte.nl

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan. Samen met de donateurs vormen zij de drijvende kracht achter Resto VanHarte. Dankzij hun hulp en de steun van bedrijven en de overheid kan Resto VanHarte jaarlijks meer dan 100.000 maaltijden op tafel zetten.