Welkom in Dutch Design Hotel Artemis

Openingsavond Route 1066

Wethouder Kunst & Cultuur Paulus de Wilt opende donderdag 6 maart de expositie ‘Route 1066’.
Te zien tot en met 6 juni in Dutch Design Hotel Artemis, John M. Keynesplein 2, 1066 EP Amsterdam.

In een inspirerende toespraak sprak Paulus de Wilt over de vele mogelijkheden voor de beginnende en gerenommeerde creatievelingen uit Nieuw-West nu en in de toekomst.
De feestelijke openingsavond werd druk bezocht door een veelzijdig publiek. Zo fungeerde de opening niet alleen als springplank voor de exposanten, maar ook als ontmoetingsplaats voor buurtbewoners en bedrijven uit Nieuw-West. De eerste kennismaking tussen de diverse kunstenaars en ontwerpers en de bewoners en bedrijven uit Amsterdam Nieuw-West is hiermee een feit.

Route 1066
1066 staat voor het postcodegebied van Dutch Design Hotel Artemis, maar verwijst natuurlijk ook naar de legendarische Route 66 die de Verenigde Staten doorkruist. De expositie Route 1066 doorkruist dan ook geheel Amsterdam Nieuw-West en laat werk zien van een groot aantal kunstenaars uit dit bijzondere stadsdeel.

Route 1066 is van 9 maart t/m 6 juni in Dutch Design Hotel Artemis dagelijks gratis toegankelijk. Tijdens deze expositie wordt het werk van 66 kunstenaars / ontwerpers tentoongesteld op een expositiewand. Van deze kunstenaars / ontwerpers krijgen er 10 de mogelijkheid om hun werk tentoon te stellen in de ruimte van Dutch Design Hotel Artemis.

10 exposanten
Frederike Top I Gésine Hackenberg I Rens Bouma I Yvonne Lacet I Rita Kok I Mireille Duiven I Kesemy Design I Marc de Groot I Elly Baltus I Leoniek Bontje.

Route 1066 is een gecombineerd initiatief van Stadsdeel Amsterdam Nieuw-West, Dutch Design Hotel Artemis, Hélène Bergmans Design en Brigit Vermeulen.

Bezoeken? U bent van harte welkom van 9 maart t/m 6 juni in Dutch Design Hotel Artemis, John M. Keynesplein 2, 1066 EP Amsterdam.