Van Eesteren aan de Burgemeester de Vlugtlaan

Op weg naar de schrijverscursus voor het Grote Vertelfestival op 29 januari 2012

De locatie voor onze schrijverscursussen: het Van Eesterenmuseum Foto: Hilbert Steensma, december 2011

Hilbert Steensma maakte deze sfeerfoto toen hij op weg was naar de schrijverscursus van november/december 2011. Op deze cursus zijn verhalen geschreven die voorgelezen zullen worden tijdens het Grote Vertelfestival van het Geheugen van West. Dit festival wordt gehouden in Vrouw en Vaart (President Allendelaan, Osdorp) mede mogelijk gemaakt door subsidie van het Skanfonds.

//Binnenkort meer over het Grote Vertelfestival
Hou zondagmiddag 29 januari 2012 vrij in uw agenda!

Okko Steensma

Re: Foto's gezocht 3 suises winkel Burg de Vlugtlaan

Omie:
Voor een bewoner op mijn werkplek ben ik op zoek naar foto's van de 3 suises winkel op de Vlugtlaan op de hoek van de Sieg Vaz Dias straat . Heb een foto gevonden waar de winkel op stond en door de foto te bewerken heb ik de winkel wel wat duidelijker gemaakt . Maar ik weet dat ze heel erg blij zou zijn als ik nog een paar foto's voor haar kan vinden. Misschien is er iemand die van het intrieur foto's heeft of weet waar ik die zou kunnen verkrijgen. Op internet is over 3 suises niets meer te vinden betreft de wol winkels in Nederland . Wie o wie zou me kunnen helpen zo dat ik die mevrou heel erg blij zou kunnen maken.

3 Suisses op de Burg de Vlugtlaan t.h.v. de Sieg Vaz Diasstraat in 1978. Foto afkomstig van Beeldbank Amsterdam.

Omie

Foto's gezocht 3 suises winkel Burg de Vlugtlaan