Elleboog goes West

Zaterdag 26 november was er tegenover de Laan van Spartaan een heel containerdorp geïnstalleerd waarin genoten kon worden van allerlei circusactiviteiten als voorproefje voor 2012.

Het lijkt zo simpel, je evenwicht bewaren op de bal Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 november 2011

Verschillende acts, workshops en verkleedpartijen waren de aankondiging van de verhuizing volgend jaar van Circus Elleboog naar de Laan van Spartaan. De jeugd kon zich uitleven en alles uitproberen. Er werd veel gelachen, dus er zat vast wel ook een volgende Popov tussen.

Amsterdam krijgt er daarmee een uniek circuscentrum bij, compleet met een tien meter hoge theaterzaal voor onder andere duizelingwekkend hoge luchtacrobatiek.
De bouw van het circuscentrum is nog in volle gang, dus moeten wij nog even geduld hebben voordat wij kunnen zeggen "Komt dat Zien, Komt dat Zien".

Hier komt het circuscentrum van Circus Elleboog Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 november 2011

Jong geleerd, oud gedaan Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 november 2011