Opening Van Eesterenmuseum

1 Fan

De opening op vrijdag 15 oktober 2010 met maar liefst 167 geregistreerde gasten was een groot succes en is erg goed verlopen.

"Daar wonen wij" Foto: Petra van Velzen, 15 oktober 2010

Hierbij een link naar de foto's die Petra van Velzen (fotografe met studio binnen de nieuwe Broedplaats De Vlugt) heeft gemaakt van de opening .

En zaterdag - tijdens de eerste openingsdag - hebben we 55 bezoekers gehad en is er een rondleiding met 6 mensen geweest. Zowel vrijdag als zaterdag heeft zich een nieuwe vrijwilliger gemeld. Ze willen beide gaan rondleiden en een van beide wil ook museummedewerker worden.
Alles bij elkaar een erg bemoedigende start met ook nog media-aandacht op AT5, Radio Noord-Holland, Telegraaf, Parool, Trouw-website en NRC.

Ook interesse om vrijwilliger te worden? Neem dan contact op met Hans van der Schaaf via 06 24 55 64 82 of info@vaneesterenmuseum.nl.