Expositie "Schilders"

Een verrassende expositie in Nieuw-West.

Casper Verborg opent de tentoonstelling "Schilders", 2015 Bron: foto's Annick Marquer, 2015

In het kader van het 5 jarig bestaan van Stichting KunstWest worden er in 2015 een vijftal exposities georganiseerd. De exposities, die plaatsvinden in januari, april, juni, oktober en december, hebben uiteenlopende onderwerpen zoals schilders, tekeningen, grafiek. Ook worden gedurende de zomermaanden kunstenaars uitgenodigd om op locatie Slotermeer te schilderen. Het resultaat wordt tentoongesteld in oktober.

Expositie Schilders
De eerste expositie "Schilders" werd druk bezocht. De expositie werd geopend door gastspreker Casper Verborg. Deze kunstschilder schrijft een populair blog over verf, het schilderen en de kunst in het algemeen, genaamd Verfhuid.

Expositie Tekeningen
Inmiddels is de voorbereiding voor de volgende expositie met de titel "Tekeningen" in volle gang. De opening van deze expositie is op donderdag 16 april vanaf 17.30 uur. Locatie: C-Lab van Stichting Kunstwest, gebouw de Vlugt, Burgemeester de Vlugtlaan 125, 1063 BJ Amsterdam Nieuw West.

Meer informatie is te vinden op de website van Stichting KunstWest.