OPEN DAG BIJ ATELIER FEMKE BOURGONJE

Zondag 18 januari 2015

Auteur: Jan Hart
Cursisten aan het werk Bron: Femke Bourgonje

Op zondag 18 januari van 12:00 tot 17:00 uur ben je van harte welkom op de Krelis Louwenstraat 1-C18 om kennis te maken met docent en beeldend kunstenaar Femke Bourgonje.

De nieuwe data voor de cursussen ‘abstract schilderen’, ‘materie schilderen’ en ‘Het experiment 1’ staan inmiddels op de website. Alle groepen starten in de eerste week van februari. Het werk van (oud)cursisten is te bewonderen en diverse van hen zijn aan het werk. Ze vertellen graag over hun ervaringen bij Atelier Femke Bourgonje.

Tijdens de warming-up oefeningen mag je meedoen en direct inschrijven is mogelijk. De nieuwste schilderijen van Femke zijn van 15 januari (opening om 17:00) tot 15 maart te bezichtigen bij Podium Mozaiek op de Bos en Lommerweg 191.

Kijk voor meer informatie over de schildercursussen en workshops op:

Atelier Femke Bourgonje