De swing zit buiten de Ring

'Rocken & rollen' in het Van Eesteren tijdens de Museumnacht

Auteur: Jan Hart
1 Fan

Het Van Eesterenmuseum komt zaterdag 1 november tijdens haar 3e Museumnacht met een opwindend programma. Ga deze avond aan de zwier naar de tijd van de foxy fifties en sixties, de tijd van bermtoerisme, geen je weet wel voor het huwelijk, de opkomst van de auto, aanleg van de Ring A10 en maak de aftrap van de Week van de Stad mee.

Swingen Bron: Life, rechtenvrij

Van hoogtepunt naar hoogtepunt
Op het programma staan onder meer rondleidingen in stijl naar de museumwoning, drive in bij de bar voor een glaasje prik en bubblegum. Wil je het nog zoeter ga dan langs bij de Suikerspinbus. Daarnaast kun je ook ouderwets luisteren naar de Ringverhalen met de Ring A10 in de hoofdrol en ben je een petrolhead en weet je veel van asfalt, auto’s en snelwegarchitectuur doe dan mee met de Snelweg Quiz.

Cursus Rock & Roll
Stond je in de fifties en sixties als een muurbloempje aan de kant of toen nog in de kinderschoenen en het swingen gemist? Doe dan mee met de cursus Rock ‘n Roll! Michèle en Bianca leren je te steppen en te kicken op minimaal een beat van 176 per minuut.

Meer informatie en het volledige programma is te vinden op de webpagina van het Van Eesterenmuseum via http://www.vaneesterenmuseum.nl en tot de Museumnacht!

Van Eesterenmuseum
Burgemeester De Vlugtlaan 125