Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

Foto's uit de 60-er jaren

/

Annette stuurde ons een reeks oude foto's, waarschijnlijk gemaakt door haar vader. Van sommige foto's is niet precies bekend waar en wanneer ze genomen zijn. Dus wie weet er meer over?

Bijdragen
Jan
Reacties (5)

Foto 2

Deze foto moet ongeveer genomen zijn vanaf de openbare bibliotheek die toendertijd op Tussenmeer zat. Rechts tussen de hoofden van de man en de vrouw is nog vaag het noodgebouwtje te zien van Gereformeerde Kerk met daarachter een flatgebouw op de Hoekenes. De jongen met de bril is zeer waarschijnlijk mijn broer Andries. Hij heeft zijn oude fotos uit die tijd er nog eens bij gepakt en zegt dat het lijkt als twee druppels water!

Jan Luiten
,
30 jan 2011,22:39

Van Hanxleden Houwertstraat

Leuk, die foto's van genoemde straat. Ik hen daar gewoond van 1954 tot 1970. Was heel leuk om in Slotermeer in opbouw te wonen.

Cor Fisher
,
30 jan 2011,17:44

Leuke foto,s

Hoi

leuk hoor die oude foto,s
ik kom hier regelmatig ff kijken of er wat tussen staat

Marcel
,
23 jan 2011,11:13

Re: Sionskerk

Toen ik de foto met tekst verstuurd had dacht ik het zou ook wel eens in Geuzeveld kunnen zijn en dat klopt dus inderdaad.
Het moet niet zo ver van de Hanxstedehouwestraat zijn waar ik geboren ben.
Iets wat op loopafstand te doen is,want op de foto staan mijn moeder, zus,broer en ik lig in de kinderwagen.

Annette
,