Uitleg

Hoe werkt deze site?

Aan alle verhalen op deze site zijn thema's en trefwoorden gekoppeld. Verhalen die onder dezelfde thema's en trefwoorden vallen, worden automatisch bij elkaar geplaatst. Indien de bezoeker één van de verhalen aanklikt, verschijnen rechts op de pagina verhalen die onder dezelfde thema's en trefwoorden zijn ondergebracht.

Grotere (of kleinere) tekst

Door te klikken op de ctrl-toets (vasthouden!) en de + of - toets van uw toetsenbord wordt de gepresenteerde tekst groter of kleiner gemaakt.

Zoeken

Uiteraard kan ook gericht worden gezocht op trefwoorden. Rechtsboven op iedere pagina bevindt zich de zoekfunctie. In het witte tekstvlak voor het knopje 'Zoek' kan een trefwoord worden ingevoerd en na het invullen daarvan en het klikken op deze knop, verschijnen alle zoekresultaten in beeld. Het zoeksysteem selecteert zowel op de bestaande thema's en trefwoorden als op de aanwezigheid van deze woorden in de tekst van de verhalen. Op deze manier hoeft de lezer geen keuze te maken tussen vooraf vastgestelde thema's en trefwoorden, maar kan hij of zij zelf aangeven aan welk type verhaal behoefte bestaat.

Gastenboek

Ook kan een bezoekje worden gebracht aan het Gastenboek (zie de taakbalk boven iedere pagina). Daar kunnen bezoekers aan de site reacties plaatsen en met elkaar communiceren, mits zij zich beperken tot de doelstelling van deze website.

Beperking

De redactie behoudt het recht voor beledigende en/of volgens de redactie discriminerende opmerkingen en onnodig kwetsende reacties van de site te verwijderen zonder daar verder uitleg over te geven. Ook berichten of reacties die niet passen binnen de doelstelling van de website kunnen zonder opgaaf van reden verwijderd worden.

E-mailadressen

Van iedereen die een bijdrage levert of een reactie plaatst is het door hem of haar opgegeven e-mailadres bekend bij de redactie. Dit adres zal alleen gebruikt worden om eventueel te controleren of de afzender ook werkelijk zelf het desbetreffende stuk geplaatst heeft. De e-mailadressen worden niet verstrekt aan derden.

Vragen?

Neem contact op met de redactie.